تغییرات گسترده در محیط کسب و کار، ظهور هوش مصنوعی و کلان دادهها و افزایش شدید رقابت جهانی، نقش افراد با تخصص مالی را تغییر داده است و باید از تخصصهای پیچیدهتری برخوردار باشند تا بتوانند خدمات بهتری را ارائه دهند و در نتیجه جایگاه بهتری را در سازمان در نقش شریک تصمیمگیر مدیران عامل پیدا نمایند. بنابراین، از مهمترین دغدغههای این برنامه آموزشی، آموزش و تربیت برنامهریزان و تحلیلگران مالی متخصص و شایسته است که نیازهای سازمانهای انتفاعی و غیرانتفاعی را برطرف سازند. به همین منظور با بهرهگیری از الگوها و روشهای نوین آموزشی هم جهت با تغییرات در محیط، باید تفکرها و باورها نیز تغییر یابند.
ایجاد یک سیستم آموزشی مناسب که مبتنی بر تقاضا و نیازهای جامعه و منطبق بر اهداف، سیستمها و نگرشهای جامعه باشد، از پدیدههای این تغییرات یاد شده است. رشته حسابداری و مالی نیز از این قاعده مستثنی نیست و ضروری است تا در راستای برآورده کردن نیازهای جدید جامعه کسب و کار، یک برنامه و الگوی نوین تدریس تدوین گردد تا منطبق بر نیازها، اهداف و نگرش جامعه باشد و علاوه بر آموزش مهارتهای اولیه حسابداری مدیریت و مالی به دانشآموختگان، آنها را در ایفای نقش سازمانی و تعاملهای فردی و گروهی در طول عمر کاری خود در مشاغل مرتبط آماده کند.
در این طرح آموزشی جامع سعی شده است تا علاوه بر آموزش مهارتهای مدیریتی به مباحث بین رشتهای همچون مهندسی صنایع و مدیریت صنعتی برای آموزش حسابداران مدیریت و برنامهریزان و تحلیلگران مالی در سازمان پرداخته شود. در این طرح آموزشی جامع سعی شده تا حسابداران و متخصصان مالی به عنوان مدیران اجرایی و توانمند با مهارتهای چندگانه و تخصصی آشنا شده و با ارائه پروژههای عملی این مهارتها را بکار ببندند. متخصصان مالی به عنوان شرکای تجاری مالی در بخشهای مختلف سازمان در تصمیمگیری نقش بسیار بااهمیتی را ایفا مینمایند. متخصصان مالی با تکنیکهای برنامهریزی و تحلیلگری مسائل مالی در کسب و کار یاری بخش و ارزش آفرین میباشند. ابزارهای برنامه ریزی و تحلیلگری مالی به متخصصان مالی کمک مینماید تا :
طی چند دهه اخیر تدریس حسابداری مدیریت و مباحث مالی شرکتی در مؤسسات آموزش عالی و دانشگاهها در ایران بر مبنای روشهای سنتی از جمله حفظ و تکرار، سخنرانی، کتابمحوری و ... شکل گرفته است. در این روشها چندان توجهی به علایق و تفاوتهای فردی دانشجویان نمیشود و تا حدودی میتوان مدعی شد که بازده این روشها انتقال مطالب از مواد درسی مدرسین به دفاتر دانشجویان است. در چنین روشهایی حس کنجکاوی دانشجویان از بین میرود و در پارهای اوقات به علت مطالعه زیاد موجب دلسردی دانشجویان از درس و مطالعه میگردد. بسیاری از اساتید و منتقدان به این باورند که روشهای مذکور کمتر باعث تفکر خلاق و انتقادی در بین دانشجویان میشود به همین دلیل در بیشتر کشورهای پیشرفته دنیا از روشهای نوین تدریس استفاده میگردد (هوسال و سیمگا، 2010). از این رو روشهای سنتی تدریس حسابداری و مالی در بسیاری از دانشگاههای ایران استفاده میشود دیگر کارایی چندانی ندارد و نیاز است که روشهای تدریس در این رشته به سمت روشهای نوین همچون دورهها تخصصی و مهارت محور همچون MBA سوق داده شوند. در این طرح جامع سعی شده است بسیاری از مشکلات و موانع آموزشی سیستم دانشگاهی برطرف شده و فارغ التحصیلان بتوانند به عنوان نیروهای موثری با آموزشهای عملی در سازمان ایفای نقش بنمایند.
دکتری مدیریت تولید و عملیات از دانشگاه تربیت مدرس
مدیر مرکز مطالعات راهبردی کار آفرینی مجمع کارآفرینان ایران
دانشیار دانشگاه تهران، مشاور عالی برنامهریزی و تحلیلگری مالی (FP&A)
دانشیار دانشگاه تهران
استادیار دانشگاه تهران و مشاور منابع انسانی
مدرس دانشگاه و عضو هیات مدیره گروه مالی نوید
دکتری حسابداری دانشگاه تهران، مدیر ارشد مالی اسنپ گراسری
مدرس تایید صلاحیت شده و نماینده رسمی موسسه حسابداران خبره استرالیا و نیوزلند
استادیار دانشگاه تهران، مدیر کنترل کسب و کار گروه کاله
استادیار دانشگاه الزهرا تهران
دکتری اقتصاد دانشگاه تهران
مدیرعامل صندوق مدرس
مشاور تأمین مالی و ارزشگذاری شرکتها
استادیار دانشگاه تهران
دکتری حسابداری
دانشپژوه دکتری مدیریت گرایش آینده¬پژوهی استراتژیک دانشگاه تهران
بطور کلی، از آنجا که محتوای این برنامه مطابق با چارچوبهای انجمن بین المللی حسابداران مدیریت خبره و همچنین دورههای DBA مالی و حسابداری تدوین شده است، انتظار میرود دانشآموختگان بتوانند در سطح استانداردهای جهانی، دانش، مهارتها و صلاحیتهایی را که سازمانها به دنبال آن هستند، بروز دهند. بطور خاص، مطابق با نگاره زیر، انتظار میرود دانش آموختگان بتوانند در پنج حوزه، به صلاحیت لازم دست یابند:
در حوزه حسابداری و گزارشگری مالی، حسابداری صنعتی و مدیریت هزینه، برنامهریزی و کنترل، گزارشگری و تحلیلگری مدیریت، امور مالی شرکت، مدیریت ریسک و کنترل داخلی، مالیات و سیستم های اطلاعاتی حسابداری
در حوزه استراتژی، تحلیل بازار و محیط اقتصاد کلان، مدیریت فرایند، روابط کسب و کار، مدیریت پروژه، تحلیل فرآیندها و ...
شامل توانایی تاثیرگذاری، مهارتهای مذاکره، تصمیمگیری، ارتباطات و کار مشارکتی
شامل تیمسازی، مشاوره و مربیگری، محرک عملکرد، مدیریت تغییر، و توانایی انگیزش و الهام بخشیدن
سواد دیجیتال و اطلاعاتی، خلق محتوای دیجیتال، حل مساله، برنامهریزی و استراتژی داده، تحلیل داده و مصورسازی داده
فارغ التحصیلان این دوره بعد از گذراندن موفقیت آمیز آن مدرک رسمی از مرکز آموزشهای حرفهای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران را دریافت خواهند نمود. از مزایای این مدرک میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
این دوره مربوط به فارغالتحصیلان دانشگاهی است که قصد دارند وارد بازار کار شوند. با توجه به سطح علمی این دوره، شرط ورود به این کد، قبولی در مصاحبه ورودی است.
از فارغ التحصیلان برتر این دوره برای استخدام در برترین شرکتهای ایران در سمت شریک تجاری مالی (FBP) یا برنامهریزی و تحلیلگری مالی (FP&A) دعوت به همکاری خواهد شد.
زمان باقیمانده تا پایان تخفیف
جهت مشاوره رایگان فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند یا از طریق کلید پرداخت مستقیم ثبت نام خود را تکمیل کنید.